Ziua 4

by 4noiembrie

free_to_be_ii_by_isacgoulart-d57kell

4 noiembrie. Care dracu e treaba cu 4 noiembrie asta care-mi apare continuu, ba in vis ba in cele mai ciudate moment din realitate?

Daca ar fi sa fie intr-adevar sfarsitul? Daca pe 4 noiembrie s-ar terminat totul si eu sunt singurul care stie? De ce sa fiu ales tocmai eu pentru a afla asta? Oare am innebunit?

Si sa zicem ca ar fi adevarat. Ce as face altfel? Cu ce mi-ar schimba asta viata? Ce diferenta e ca lumea se va sfarsi pe 4 noiembrie sau se va sfarsi pentru mine peste 50 de ani?

Chiar. Ce as face altfel?

Pai as iubi si as uri mai mult. Unii ar spune probabil ca ura nu are sens, de ce sa-ti pierzi viata urand? Nu stiu, dar eu asta as face. As iubi si as uri cu tot sufletul. As aprecia si as jigni cu tot vocabularul. Mi-as reaminti lista cu toti cei pe care-i detest si care m-au facut sa ma simt intr-adevar ca un cacat in viata asta si as face ceva.

As merge in insulele pe care le visez. N-as vrea sa vad Parisul, nici Londra, nici Viena. Nici macar New York-ul. As vrea sa vad plaje, paduri, cascade si munti. Si n-as vrea s-o fac singur. As vrea sa fac sex pe plaja, la rasarit si la apus, singur cu ea, sau vazuti de toti. Sa tipe, iar tipatul sa i se amestece cu valurile. Sa avem rani pe spate din cauza nisipului si sa nu ne oprim pana ce nu ne opreste ploaia, vantul sau valurile.

Ar trebui sa jefuiesc o banca. Sau daca e prea cliseistic, as jefui altceva. Nu conteaza. Ar trebui sa jefuiesc ceva, pentru ca altfel nu vad cum mi-as putea duce la indeplinire macar o parte din dorinte in timpul asta scurt.

Ar trebui sa-mi fac rost de o masina sport si de o arma.

As vrea sa fac skydiving, dar s-o fac singur, nu cu instructor. Sau daca ar fi sa fie o instructoare, dac-ar avea pana in 30 de ani si as convinge-o sa sarim dezbracati…

As vrea sa pictez din nou.

As vrea sa spun un banc la care sa rada toata lumea. Sa am un auditoriu imens, sa spun un banc, si sa rada toti. Sa vibreze peretii salii de puterea rasetelor.

As incerca toate drogurile care n-au potentialul de a-mi curma viata inainte de termen. Si nu as face-o niciodata in casa.

Nu mi-as uita parintii. Le-as spune ca-i iubesc si ca imi pare rau ca n-au auzit-o pana acum. Le-as multumi pentru tot ce-au facut si i-as convinge ca n-ar fi putut sa faca nimic mai bine decat au facut.