Ziua 1

by 4noiembrie

End-Of-The-World-

M-am trezit cu greu din somn dupa cel mai de cacat vis pe care l-am avut vreodata. Nu se  intampla nimic special, nici actiune, nici drama, nici sex, nici nimic. Mergeam pe strada si pe toate blocurile erau panouri publicitare care anuntau sfarsitul lumii. Pe 4 noiembrie 2013. Atat. Si visul asta a durat toata noaptea. Nu puteam sa ma trezesc, nu puteam sa fac nimic altceva decat sa merg mai departe si sa incerc sa nu mai citesc prostia aia de text ce anunta sfarsitul.

M-am trezit atat de deprimat incat mi s-a facut scarba de mine cand m-am uitat in oglinda. M-am urat. Mi-am urat moaca, chelia, privirea, barba, cosurile. M-am uitat mai adanc si mi-am urat si sufletul, si gandurile. Gandeam ca ma urasc si uram pana si faptul ca gandesc asta. Un om care se uraste nu mai are ce cauta pe planeta asta. Nu mai are niciun rost. Ura nu va trece, si va uri si pe altii. Va fi permanent o energie care deranjeaza universul si bunul mers al lucrurilor.

M-am gandit  sa ma sinucid. Apoi mi-am dat seama ca am mai gandit asta, ca e recurent  si ca n-o sa fac niciodata asta. M-am urat si pentru asta. Pentru ca sunt prea slab ca s-o fac, dar totusi o gandesc atat de des. Nici macar nu mi-am mai imaginat cum m-as sinucide.

Cu cat treceau minutele, cu atat ma afundam mai adanc in depresie, ca intr-o groapa stramta si intunecata care iti strange trupul si sufletul pana cand doare atat de tare incat vrei sa se opreasca totul, sa incetezi sa mai fii.

Am decis sa nu ma duc la serviciu. Mi-am inchis telefonul si mi-am spus ca o sa gasesc o scuza mai tarziu, ca oricum mi-e indiferent jobul pe care-l am, ca de atatea ori am zis ca-mi dau demisia, incat nici nu mai conteaza cu cine ma cert si daca ma dau afara. Mai bine sa ma dea afara decat sa ma priveasca cu dezamagirea aia: “Omule, ti-am dat de munca, iti dau bani, si nici macar o urma de respect nu poti sa ai?”

Am deschis laptopul si am intrat pe YouPorn . Am dat search “rape”. Nimic. De cacat. Niciun videoclip cu viol? Am cautat “violent”. Bun: “Violent face fuck”, “Blonde wife violently fisted in her loose  cunt”, “Violent orgasms with three men”. Perfect, asta sa fie, play. O urata fututa in toate gaurile, o fata chinuita si lacrimi in ochi. Mi s-a sculat instant. Am inceput  s-o frec in timp ce ma uitam si mi se facea din ce in ce mai scarba de filmul ala, de mine, de viata, de tot. Mi-am dat drumul pe ecran, chiar in momentul in care fata uratei era acoperita de sperma din toate partile. Inima imi batea atat de tare si m-a cuprins o asemenea tristete, un asemenea gol, o singuratate atat de dureroasa, incat m-am dus intr-un colt, cu fata la perete, am inchis ochii strans, mi-am tinut respiratia, si in negrul violent din minte a aparut imaginea din vis: SFARSITUL LUMII! 4 NOIEMBRIE 2013!